Upravljanje zgradama

POJAVOM VELIKIH POSLOVNIH I INDUSTRIJSKIH OBJEKATA POJAVILA SE POTREBA ZA PROFESIONALNIM VOĐENJEM TAKVIH OBJEKATA. NAŠE DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO U GRAĐEVINARSTVU PRETVORILI SMO U PAKET USLUGA KOJI OMOGUĆUJE VAŠIM OBJEKTIMA DA OSTVARE SVOJ MAKSIMALNI POTENCIJAL.

Sigurnost

Objekti u kojima se ljudi okupljaju i rade trebaju biti sigurni i osigurani. Iz tog razloga je u procesu upravljanja objektima iznimno važno strategija planiranja sigurnosnog programa i predviđanje svih mogućih rizika i opasnosti.

Održivost

Cilj svih novo izgrađenih objekata je postići održivost. Naša usluga upravljanja objektima uključuje donošenje promišljenih odluka koje minimiziraju utjecaj objekta na okoliš, pri čemu se posebna pažnja pridaje reguliranju sljedećih područja: briga o otpadu, zdravlje i sigurnost te energija.

Udobnost

Upravljanje projektima je organizacijska funkcija koja integrira ljude, mjesta i procese te osigurava udobnost. Prostor objekta održavamo tako da bude ugodan za sva Vaša osjetila, u svrhu poboljšanja kvalitete života i matične poslovne djelatnosti.

Produktivnost

Produktivnost je jedan od najbitnijih aspekata posla. Kroz upravljanje objektima mi preuzimamo brigu o sigurnosti, okolišu i udobnosti, čime Vama osiguravamo vrijeme da se posvetite svom poslovanju.