Search
Close this search box.

Proizvodni pogon stig

O nama

STIG brand je od 1983. godine simbol za kvalitetne izolacijske i sanacijske proizvode.

Kroz više od 30 godina neprekinutog istraživanja i laboratorijskog ispitivanja te rada na području proizvodnje hidroizolacijskih materijala, razvila se paleta STIG proizvoda. Optimiziranost tehnoloških svojstva STIG proizvoda postiže se neprekidnom kontrolom proizvodne linije i kontinuiranom stručnom edukacijom STIG djelatnika.

Preduvjet za uspješnu zaštitu od vodnog prodora, odnosno sanaciju je detektiranje izvora i vrste vlage te pravilan odabir materijala i načina izvođenja radova.

Svi STIG proizvodi poštuju moć vode te su prilagođeni vodnim zahtjevima, ovisno o svojoj namjeni.

Glavni cilj sustava upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu je nulta stopa incidenata, a specifični ciljevi uključuju korištenje vozila bez prometnih nezgoda, pružanje usluga bez nezgoda te korištenje zaštitne opreme pri svakom izlasku na gradilište.

Metodologija integriranog sustava  upravljanja kvalitetom, okolišem te zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu se temelji na procesnom pristupu, odnosno pretpostavci da je za učinkovito funkcioniranje organizacije nužno utvrditi njene međusobno povezane radnje te njima upravljati na jednostavan i učinkovit način, uz uvažavanje svih potencijalnih rizika.

Uz zaposlenike, koji svojim znanjima i iskustvima predstavljaju znanje organizacije, integrirani sustav usredotočuje se na pozitivnu sliku koju tvrtka gradi svojim društveno i okolišno odgovornim poslovanjem.

Provjerite STIG ponudu proizvoda

Skip to content