prodaja stanova

Prodaja modernih i luksuznih stanova u novim urbanim središtima

TRNAS II, Zagreb - DOSTUPNO

Luksuzna, moderna i urbana zgrada u neposrednoj blizini samog centra glavnog grada Hrvatske, smještena u Trnju, pogodna je za obitelji, mlade i umirovljenike koji žele sebi i svojim bližnjima osigurati sigurnu budućnost. Trnje je savršena lokacija zbog svoje blizine svim sadržajima, a opet Vam uz to pruža i svojevrstan mir i mogućnost opuštanja. Ova zgrada kao i druge koje radimo visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda, stoga možete biti bezbrižni u vezi svoje investicije u novi dom.

Useljivo do kraja 2023. godine.

Lučac, Split - DOSTUPNO

Luksuzni stanovi u samom centru Splita prodaju se u višeetažnoj zgradi, s osiguranim parkirnim mjestom, balkonom, lođom i useljivi su do sredine 2023. godine.

Krapinske Toplice - DOSTUPNO

Stambena zgrada smještana je u Krapinskim Toplicama, ulica Antuna Mihanovića. U blizini stambene zgrade nalaze se toplice, bolnica, Konzum, dječji vrtić, škola, nekoliko kafića, teretana, autopraonica, benzinska pumpa, autobus, tržnica, kino te ostali sportski i zdravstveni sadržaji.

Useljivo sredinom 2023. godine.

Oroslavje - PRODANO

Stambena zgrada smještana je u Oroslavju, Gajeva ulica. Grad Oroslavje je na prostoru kojeg s južne strane omeđuje Županija zagrebačka, sa sjeverozapadne strane Grad Zabok, sa istočne strane Općina Bedekovčina i Grad Donja Stubica, te sa jugoistočne strane Općina Stubičke Toplice, no još graniči sa općinama Veliko Trgovišće i Jakovlje, što budućim stanarima zgrade omogućuje izvrsnu prometnu povezanost i blizinu sa Zagrebom i Hrvatskim zagorjem.

Useljivo početkom 2023. godine.

TRNAS I, Zagreb - PRODANO

Luksuzna, moderna i urbana zgrada u neposrednoj blizini samog centra glavnog grada Hrvatske, smještena u Trnju, pogodna je za obitelji, mlade i umirovljenike koji žele sebi i svojim bližnjima osigurati sigurnu budućnost. Trnje je savršena lokacija zbog svoje blizine svim sadržajima, a opet Vam uz to pruža i svojevrstan mir i mogućnost opuštanja. Ova zgrada kao i druge koje radimo visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda, stoga možete biti bezbrižni u vezi svoje investicije u novi dom

Bregi Zabočki - PRODANO

Pogledajte ponudu stanova na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini samog centra novog urbanog središta Hrvatskog zagorja sa prekrasnim pogledom na okolni krajolik. Zabok, kao nova brzo rastuća urbana sredina, pogodan je za obitelji s djecom, mlade i umirovljenike, zbog prometne blizine i blizine raznih sadržaja, a uz to pruža Vam mir, sigurnost i osjećaj zajedništva. Nova stambene zgrade u Zaboku visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda očuvanja energije. Investirajte u novi dom i saznajte više.

Stanovi Zabok - PRODANO

Provjerite mogućnosti kupovine modernih i luksuznih stanova u samom centru novog urbanog središta Hrvatskog Zagorja. Zabok, kao nova brzo rastuća urbana sredina, pogodan je za obitelji s djecom, mlade i umirovljenike, zbog prometne blizine i blizine raznih sadržaja, a uz to pruža Vam mir, sigurnost i osjećaj zajedništva. Nove stambene zgrade u Zaboku visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda očuvanja energije. Investirajte u novi dom i saznajte više.