prodaja stanova

Prodaja modernih i luksuznih stanova u novim urbanim središtima

Stanovi Zabok - PRODANO

Provjerite mogućnosti kupovine modernih i luksuznih stanova u samom centru novog urbanog središta Hrvatskog Zagorja. Zabok, kao nova brzo rastuća urbana sredina, pogodan je za obitelji s djecom, mlade i umirovljenike, zbog prometne blizine i blizine raznih sadržaja, a uz to pruža Vam mir, sigurnost i osjećaj zajedništva. Nove stambene zgrade u Zaboku visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda očuvanja energije. Investirajte u novi dom i saznajte više.

Trnje, Zagreb

Luksuzna, moderna i urbana zgrada u neposrednoj blizini samog centra glavnog grada Hrvatske, smještena u Trnju, pogodna je za obitelji, mlade i umirovljenike koji žele sebi i svojim bližnjima osigurati sigurnu budućnost. Trnje je savršena lokacija zbog svoje blizine svim sadržajima, a opet Vam uz to pruža i svojevrstan mir i mogućnost opuštanja. Ova zgrada kao i druge koje radimo visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda, stoga možete biti bezbrižni u vezi svoje investicije u novi dom

Bregi Zabočki

Pogledajte ponudu stanova na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini samog centra novog urbanog središta Hrvatskog zagorja sa prekrasnim pogledom na okolni krajolik. Zabok, kao nova brzo rastuća urbana sredina, pogodan je za obitelji s djecom, mlade i umirovljenike, zbog prometne blizine i blizine raznih sadržaja, a uz to pruža Vam mir, sigurnost i osjećaj zajedništva. Nova stambene zgrade u Zaboku visokog su stupnja održivosti i visokog energetskog razreda očuvanja energije. Investirajte u novi dom i saznajte više.

Oroslavje

Moderni i luksuzni stanovi u novom, mirnom i brzo razvijajućem urbanom središtu Hrvatskog zagorja.

Skip to content