O nama

MDK Građevinar utemeljen je 1967. godine kao obiteljski obrt, a sa već preko 50 godina tradicije njegujemo marljiv rad, te Vam nudimo najbolje usluge visokogradnje po principu „ključ u ruke“. Sa više od 50 godina iskustva, danas radimo na velikim projektima kao što su izgradnja stambenih zgrada i kompleksa, hotela, poslovnih i industrijskih objekata, te Vam kroz našu referentnu listu garantiramo najkvalitetniju, najsigurniju i najbržu izvedbu projekata.

Informacije

O nama

MDK Vam kroz svoje dugogodišnje iskustvo nudi široki paket usluga koje ne uključuju samo izvedbu građevinarskih usluga kao što je izgradnja stambenih, poslovnih, industrijskih i turističkih objekata, već Vam i nudi usluge Facility managementa – paketa usluga koje će osigurati kako će Vaš objekt i nakon same izgradnje funkcionirati kako je prvobitno zamišljeno. 

Vizija budućnosti

Budućnost zamišljamo kao polje spremno za igru puno kreativnog potencijala, te kroz igranje želimo oživjeti i obogatiti stare gradske jezgre Hrvatskog zagorja, ali i šire novim urbanim stambenim zgradama, poslovnim kompleksima i industrijskim pogonima. Naglasak stavljamo na arhitekturu i održivu gradnju, koja će služiti zajednici, te u gradskim i ruralnim mjestima postojati kao zasebni živi organizmi koji će u manje zajednice unjeti posebnu živost.